810 νέα κρούσματα στις Σέρρες την τελευταία εβδομάδα

Την τελευταία εβδομάδα αναφοράς από 19...

Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Προβληματική χαρακτήρισε τη θέση των διοδίων στο Λαγκαδά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μεταφέροντας και τη δική του προσωπική εμπειρία κατά την άφιξη του σήμερα το μεσημέρι στο Σιδηρόκαστρο.

«Είναι όντως προβληματικό. Το είδα και σήμερα ερχόμενος εδώ. Η καθυστέρηση που είχα οφείλεται στα διόδια και αυτό γιατί υπάρχει μια τεράστια ουρά η οποία φτάνει μέχρι τον κύριο άξονα της Εγνατίας. Δημιουργεί προβλήματα. Η θέση του είναι προβληματική και ως περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους και θα τους επισημάνουμε την ανάγκη να μελετηθεί ενδεχομένως η μεταφορά των διοδίων. Βλέπουν και εκείνοι ότι είναι προφανώς προβληματική η θέση τους. Εμείς είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο την ανάγκη να μελετηθεί ένας τρόπος, να μην υπάρχουν διόδια πολλά στην Εγνατία, τα οποία αυξάνουν το κόστος των μετακινήσεων, αλλά και όπου κι αν επέλεγαν οι αρμόδιοι να τοποθετήσουν  να μην δημιουργούνταν προβλήματα στην κυκλοφορία. Είναι προφανές ότι οι αρμόδιοι εδώ έκαναν κάποια αστοχία στη μελέτη του συγκεκριμένου σημείου. Εμείς θα επικοινωνήσουμε εκ νέου και επισήμως, προκειμένου να τους ενημερώσουμε, πιστεύω ότι το γνωρίζουν, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο σημείο αυτό» είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: