Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


“Μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα και είναι στο φως”. Αυτό απαντά ερωτομενος αναφορικά με το θέμα των αρμοδιοτήτων στην περιοχή της Σιγής και πιο συγκεκριμένα της οδού Τροίας ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος θέλοντας να διαλευκάνει το τοπίο των αρμοδιοτήτων στο κομμάτι των εργασιών.

Η ΔΕΥΑΣ στην τελευταία της απόφαση αφήνει ανοιχτό το κομμάτι των αρμοδιοτήτων λέγοντας πως υπήρχε συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας προκειμένου το τοιχίο επί της οδού Τροίας να ανοίξει για να πραγματοποιηθούν εργασίες.

Ο κύριος Σπυρόπουλος ξεκαθαρίζει πως η αρμοδιότητα είναι της ΔΕΥΑΣ και για αυτό το λόγο αποφάσισε να αποζημιώσει τους κατοίκους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών γνωρίζει πολύ καλά τις κινήσεις που έκανε η υπηρεσία του Κάιντα έγγραφα που υπάρχουν από πλευράς περιφέρειας προς την ΔΕΥΑΣ, επισημαίνοντας πως το σημαντικό τώρα είναι, οι κάτοικοι να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 435 επισκέπτες