Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

“Μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα και είναι στο φως”. Αυτό απαντά ερωτομενος αναφορικά με το θέμα των αρμοδιοτήτων στην περιοχή της Σιγής και πιο συγκεκριμένα της οδού Τροίας ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος θέλοντας να διαλευκάνει το τοπίο των αρμοδιοτήτων στο κομμάτι των εργασιών.

Η ΔΕΥΑΣ στην τελευταία της απόφαση αφήνει ανοιχτό το κομμάτι των αρμοδιοτήτων λέγοντας πως υπήρχε συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας προκειμένου το τοιχίο επί της οδού Τροίας να ανοίξει για να πραγματοποιηθούν εργασίες.

Ο κύριος Σπυρόπουλος ξεκαθαρίζει πως η αρμοδιότητα είναι της ΔΕΥΑΣ και για αυτό το λόγο αποφάσισε να αποζημιώσει τους κατοίκους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών γνωρίζει πολύ καλά τις κινήσεις που έκανε η υπηρεσία του Κάιντα έγγραφα που υπάρχουν από πλευράς περιφέρειας προς την ΔΕΥΑΣ, επισημαίνοντας πως το σημαντικό τώρα είναι, οι κάτοικοι να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Έκτακτο δελτίο καύσωνα στην Π.Ε. Σερρών Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 287 επισκέπτες