Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές από οχήματα είχε ως αποτέλεσμα η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας.

Πρόκειται για μία γυναίκα 44 ετών και δύο άνδρες, 29 και 41 ετών, όλοι τους Έλληνες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2020, οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, έχοντας διακριτούς ρόλους, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους από τη διάπραξη κλοπών σε σταθμευμένα φορτηγά αυτοκίνητα.

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, σε περιοχές των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, που έγιναν το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου του 2020 σε φορτηγά αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη διανομή και μεταφορά καπνικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, οι  ανωτέρω, χρησιμοποιώντας ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, προσέγγιζαν τα φορτηγά αυτοκίνητα, εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία των οδηγών τους, κατά τη διανομή καπνικών προϊόντων σε παρακείμενες επιχειρήσεις.

Με τον τρόπο αυτό, κατάφεραν να αφαιρέσουν από το εσωτερικό των φορτηγών, διάφορα καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 8.317,40 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 6.800 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 150 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 319 επισκέπτες