Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Οι αρμόδιοι φορείς επισημαίνουν ότι βλέπουμε σταθεροποίηση ωστόσο συνεχίζουμε να είμαστε σε υψηλά επίπεδα, όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών μετά την καθιερωμένη σύσκεψη στο διοικητήριο.

780 κρούσματα για τον Μήνα Απρίλιο μέχρι στιγμής κατεγράφησαν στο νομό Σερρών, με τις αρμόδιες αρχές να αποφασίζουν εντατικότερους και συνεχής ελέγχους.

Υπό πλήρη έλεγχο είναι η κατάσταση σύμφωνα με τον κο Σπυρόπουλο και στο νοσοκομείο Σερρών ενώ σε σχετική ερώτηση για τους θανάτους το προηγούμενο διάστημα τόνισε ότι ο αριθμός είναι μεγάλος.

Για ακόμη μια φορά βέβαια το θέμα του αυξημένου αριθμού θανόντων στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών, γεννά ερωτηματικά.

Μοναδική λύση απέναντι στον κορωνοϊό είναι το εμβόλιο , με το νομό Σερρών να προχωρά πλέον σε μαζικούς εμβολιασμούς.

Η εικόνα των κρουσμάτων αναμένεται να αλλάξει περίπου στα μέσα Μαϊου.

Αναφορικά με τους ελέγχους ο κος Σπυρόπουλος δήλωσε ότι δεν σταμάτησαν και επαίνεσε τους εμπόρους γιατί τηρούν τα μέτρα με ευλάβεια.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Έκτακτο δελτίο καύσωνα στην Π.Ε. Σερρών Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 297 επισκέπτες