Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Αρχίζουν την Παρασκευή, οι αεροψεκασμοί από την Περιφέρεια για την καταπολέμηση των κουνουπιών, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είπε χαρακτηριστικά ότι σήμερα βρίσκεται το ελικόπτερο στην Βαμβακιά , την Παρασκευή ξεκινούν οι αεροψεκασμοί εκτός του αστικού ιστού , ενώ οι επίγειοι έχουν ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα τόνισε πως γίνεται χρήση και Drones αλλά τοποθετούνται και παγίδες που δείχνουν με ακρίβεια τους πληθυσμούς των κουνουπιών, έτσι ώστε η παρέμβαση να είναι άμεση και στοχευμένη.

Χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά στην οποία συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος καθώς και δήμαρχοι της Κ.Μ με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας για την καταπολέμηση του υπερπληθυσμού των κουνουπιών. Απόφαση όλων των συμμετεχόντων ήταν ο καλύτερος συντονισμός, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το μείζον αυτό θέμα δημόσιας υγείας

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 286 επισκέπτες