Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Στις 26 Ιουνίου 2020 θα διεξαχθεί ηλεκτρονικός δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για την μελέτη με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ 5ΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ & ΜΠΕ», συνολικού προϋπολογισμού 525.000,00 ευρώ. Η μελέτη αφορά την ακόλουθη κατηγορία μελετών:

- Κατηγορία 13 (Μελέτες Yδραυλικών Έργων)
- Κατηγορία 9 (Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων)
- Κατηγορία 23 (Γεωργοτεχνική μελέτη)
- Κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικές μελέτες)
- Κατηγορία 21 (Γεωτεχνικές Μελέτες)
- Κατηγορία 16 (Μελέτες Τοπογραφίας).

Ο καθαρός χρόνος ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου ορίζεται σε 9 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης, ενώ ο συνολικός χρόνος για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε 14 μήνες.
Η χρηματοδότηση θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.-
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την εν συνεχεία εκπόνηση της μελέτης, τίθενται τα θεμέλια για την οριστική ικανοποίηση ενός πάγιου και δίκαιου αιτήματος των αγροτών τoυ Δήμου Νέας Ζίχνης και ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου.

Διαβάστε επίσης:

  • Έκτακτο δελτίο καύσωνα στην Π.Ε. Σερρών Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 263 επισκέπτες