Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο κύμα κακοκαιρίας που ενέσκηψε στην περιοχή μας.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι οποίες επικρατούσαν τις βραδινές ώρες της 1ης Απριλίου 2020 σε διαφορετικά σημεία της Π.Ε. Σερρών, εξαιτίας των έντονων κατά τόπους χιονοπτώσεων, επικοινώνησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών οι τοπικές Αρχές και εστάλησαν ήδη αποχιονιστικά μηχανήματα, τόσο της Περιφέρειας, όσο και ιδιωτών στα κάτωθι σημεία που έχρηζαν βοήθειας και συγκεκριμένα:
1) Στον δρόμο προς Άνω Βροντού, 2) στην επαρχιακή οδό Πρώτης -Ροδολίβους, 3) στην εθνική οδό Σερρών-Καβάλας (τμήμα από Κρηνίδα έως όρια Νομού Καβάλας), 4) στο Λαγκάδι του Δήμου Βισαλτίας και 5) στην εθνική οδό Σερρών-Δράμας (από το Γάζωρο έως την Αλιστράτη).
Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Σερρών βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και με τις Αστυνομικές Αρχές και τις κατά τόπους Αυτοδιοικητικές Αρχές, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 364 επισκέπτες