Ξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Σερρών

Εντός των ημερών ξεκινούν τα χειρουργεία στο...

Έκλεισε τμήμα γυμνασίου στο Δραβήσκο Σερρών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ανεστάλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού η λειτουργία...

Εμπορικός σύλλογος Σερρών: Ξεκινησαν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ανακοινώνει την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο κύμα κακοκαιρίας που ενέσκηψε στην περιοχή μας.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι οποίες επικρατούσαν τις βραδινές ώρες της 1ης Απριλίου 2020 σε διαφορετικά σημεία της Π.Ε. Σερρών, εξαιτίας των έντονων κατά τόπους χιονοπτώσεων, επικοινώνησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών οι τοπικές Αρχές και εστάλησαν ήδη αποχιονιστικά μηχανήματα, τόσο της Περιφέρειας, όσο και ιδιωτών στα κάτωθι σημεία που έχρηζαν βοήθειας και συγκεκριμένα:
1) Στον δρόμο προς Άνω Βροντού, 2) στην επαρχιακή οδό Πρώτης -Ροδολίβους, 3) στην εθνική οδό Σερρών-Καβάλας (τμήμα από Κρηνίδα έως όρια Νομού Καβάλας), 4) στο Λαγκάδι του Δήμου Βισαλτίας και 5) στην εθνική οδό Σερρών-Δράμας (από το Γάζωρο έως την Αλιστράτη).
Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Σερρών βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και με τις Αστυνομικές Αρχές και τις κατά τόπους Αυτοδιοικητικές Αρχές, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης: