Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, με τη συμμετοχή των εργαζομένων της, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και της Ν.Υ. Αιμοδοσίας.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και για τον λόγο αυτό θα επαναληφθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν αίμα και οι συμπολίτες μας που δεν κατέστη δυνατή η αιμοδοσία τους σήμερα, λόγω αθρόας συμμετοχής.

Αξίζει να τονιστεί ότι κατά τη διαδικασία τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκες και γάντια) για την αποφυγή της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών και των αιμοληπτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος μετά το πέρας της διαδικασίας ευχαρίστησε για τη συνεργασία και συνεχάρη την Συνστον. Διευθύντρια Αιμοδοσίας-Αιματολογικού του Νοσοκομείου κα. Αικατερίνη Τζιούρα, καθώς και τους αιμολήπτες του τμήματός της.

Διαβάστε επίσης:

  • Έκτακτο δελτίο καύσωνα στην Π.Ε. Σερρών Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 217 επισκέπτες