Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Φέτος, με τη συμπλήρωση των 150 ετών από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς και στο πλαίσιο των εν Ελλάδι εκδηλώσεων και παρουσιάσεων της υπεραιωνοβίου προσφοράς της στο Έθνος, λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις με σκοπό την προβολή του ήθους και των αξιών του ύψιστου τιμητικού αγήματος της χώρας.

Στο πνεύμα αυτό, και της συνεχούς προσπάθειας επικοινωνίας με την κοινωνία, εντάσσεται και η συνεργασία του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας με τo Δήμο Σερρών, για τη διοργάνωση της Έκθεσης Πινάκων με Θέμα: «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλ. Χαΐτογλου»)

Η Έκθεση, θα περιλαμβάνει 40 έργα του ζωγράφου κ. Μυλωνά, καθώς και στατική παρουσία άοπλων Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς και θα τελεί υπό την επίβλεψη του Στρατιωτικού Γραφείου ΠτΔ.

Η εν λόγω Έκθεση, θα παρουσιαστεί στο φουαγιέ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών «ΑΣΤΕΡΙΑ» την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 19:00.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Σερρών και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών.

serreslife

Διαβάστε επίσης: