Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Η Ωδή Αμφιπόλεως μαζί με τους Δήμους Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης και το Σπήλαιο Αλιστράτης ΑΕ, μετά την επιτυχημένη παρουσία τους στην Philoxenia 2019 στην Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχουν και πάλι από κοινού στην Έκθεση  Εναλλακτικού Τουρισμού GREEKPANORAMAATHENS 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2019 και θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έκθεση GREEK PANORAMA είναι η μοναδική διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία   στο κέντρο της Αθήνας και σ’ αυτήν  προβάλλονται προορισμοί, τουριστικές επιχειρήσεις, ειδικές μορφές τουρισμού και τουριστικά γραφεία.
Η συμμετοχή μας και στην Έκθεση GREEK PANORAMA ATHENS 2019 έχει σκοπό την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη προβολή της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης και του Δυτικού Παγγαίου, στους επαγγελματίες του τουρισμού και το κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Από την Ωδή Αμφιπόλεως θα διανέμεται δωρεάν ο Τουριστικός Χάρτης (Free map) της περιοχής και θα πωλείται ο Τουριστικός Οδηγός που έχει εκδώσει, ενώ θα  διανέμεται από όλους τους συμμετέχοντες ενημερωτικό υλικό για τα αξιοθέατα, καθώς και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής προς τους επισκέπτες.
Η σύμπραξη των Δήμων Αμφίπολης και Νέας Ζίχνης και του Σπηλαίου Αλιστράτης με την Ωδή Αμφιπόλεως για την συμμετοχή στην Έκθεση GREEK PANORAMA, επιβεβαιώνει την κοινή βούληση  όλων των φορέων για μία εποικοδομητική και στενή συνεργασία μεταξύ τους στο μέλλον, με   κοινό στόχο την ανάδειξη της περιοχής του Δυτικού Παγγαίου ως προορισμού εναλλακτικού τουρισμού.

Ο Δήμαρχος Αμφίπολης                                          Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης
Στέργιος Φραστανλής                                                    Παντελής Μπόζης

Ο Πρόεδρος του Σπηλαίου Αλιστράτης ΑΕ                  Για την Ωδή Αμφιπόλεως
Θεόδωρος Κορδοκούζης                            Ο Πρόεδρος      Ο  Γ.Γραμματέας
Γ. Μακουσιάρης       Χρ.Τσερβένης

Διαβάστε επίσης: