Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις Σέρρες

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των...

Πανσερραϊκός: Φιέστα ανόδου για τα “λιοντάρια” ανήμερα των γενεθλίων τους

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων του ο Πανσερραϊκός γιορτάζει την Τετάρτη...

Πανσερραϊκός: Φαντασμαγορική φιέστα ανόδου από τα “Λιοντάρια” (Βίντεο)

Σε μια φαντασμαγορική φιέστα ανόδου ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την επιστροφή του μετά από 12 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και τη συμπλήρωση 59 ετών από την ίδρυση του.


Τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις από 16 έως 18 Νοεμβρίου στις Σέρρες στο πλαίσιο του προγράμματος Unified Sports.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Special Olympics Unified Sports® και με την υποστήριξη των Special Olympics International, μέσω χορηγίας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος,  διοργανώνουμε τριήμερο εκπαιδευτικών και αθλητικών δράσεων στις Σέρρες οι οποίες θα αφορούν σε μαθητές σχολείων ειδικής και γενικής εκπαίδευσης,  εκπαιδευτικούς, καθηγητές φυσικής αγωγής, επαγγελματίες υγείας, καθώς και επαγγελματίες ειδικής αγωγής που δραστηριοποιούνται στον Νομό Σερρών και γειτονικών Νομών.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων θα πραγματοποιηθούν:

1.      Σεμινάριο Προγράμματος Youth Summit (Σύνοδος Νεολαίας)

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 – 20:00, αίθουσα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ). Θα παρουσιαστεί η Φιλοσοφία του Προγράμματος και οι τρόποι εφαρμογής του με σκοπό την ενημέρωση και αφύπνιση της Νεολαίας, για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στον αθλητισμό και την εκπαίδευση.

2.      Unified Sports Coach Seminar

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 -13:00, αίθουσα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ). Θα παρουσιαστεί η Φιλοσοφία και η Αποστολή των Special Olympics και θα γίνει ενημέρωση και εκπαίδευση νέων προπονητών για τα αθλητικά προγράμματα μεικτών ομάδων και οι τρόποι ανάπτυξης τους

3.      Αγώνες Unified στα αθλήματα του Στίβου και του Bowling

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:30 – 14:00, στους οποίους θα συμμετάσχουν μαθητές σχολείων ειδικής και γενικής εκπαίδευσης.

·         Στίβος: Στο Εθνικό Στάδιο Σερρών (ΕΟ Θεσσαλονίκης Σερρών)
·         Bowling: Στο La Vita Center (1ο χλμ Σερρών - Νιγρίτας)

Οι αγώνες του Προγράμματος Unified Sports®, με την υποστήριξη των Special Olympics International διενεργούνται και με  υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Σερρών, του Δήμου Σερρών και των ΣΕΦΑΑ Σερρών.

serreslife

Διαβάστε επίσης: