Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις Σέρρες

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των...

Πανσερραϊκός: Φιέστα ανόδου για τα “λιοντάρια” ανήμερα των γενεθλίων τους

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων του ο Πανσερραϊκός γιορτάζει την Τετάρτη...

Πανσερραϊκός: Φαντασμαγορική φιέστα ανόδου από τα “Λιοντάρια” (Βίντεο)

Σε μια φαντασμαγορική φιέστα ανόδου ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την επιστροφή του μετά από 12 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και τη συμπλήρωση 59 ετών από την ίδρυση του.


«Εμβολιάζομαι - Ζω χωρίς το φόβο», είναι ο τίτλος της δράσης που συνδιοργανώνουν Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), κατόπιν πρωτοβουλίας της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρίας Πάνου.

Πρόκειται για μια ενημερωτική εκδήλωση, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τον εμβολιασμό των ενηλίκων και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων.

Η εκδήλωση, που θα αφορά τα οφέλη του ενήλικα πληθυσμού από τον εμβολιασμό έναντι των νοσημάτων της γρίπης, της πνευμονιοκοκκικής πνευμονίας και του έρπητα ζωστήρα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, και ώρα 12:00, στο κτήριο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. (Εθνικής Αντιστάσεως 34, 1ος όροφος, αίθουσα εκδηλώσεων Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).

Η είσοδος, θα είναι ελεύθερη, ενώ η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών MSD, ΒΙΑΝΕΞ και Pfizer.

Από το γραφείο τύπου

Διαβάστε επίσης: