Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Γιορτή ρυζιού και αγροτικών προϊόντων και 2η έκθεση αγροτικών, μελισσοκομικών, κτηνοτροφικών προϊόντων στον Προβατά Σερρών.

Το Σάββατο 19/10/2019 παράλληλα με την πολιτιστικές εκδηλώσεις της γιορτής ρυζιού που θα αρχίσουν στις 6 μμ θα λάβει χώρα στον Προβατά Σερρών η 2η Έκθεση αγροτικών προϊόντων( μόνο από παραγωγούς), που θα περικλείει τα μελισσοκομικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.

Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να παραβρεθούν στην πλατεία του Προβατά το Σάββατο 19/10/2019 από της 3 μμ και μετά, έτσι ώστε να εκθέσουν στο δικό τους σημείο πώλησης, σε περίπτερα που θα είναι στημένα για αυτό τον λόγο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το αγοραστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και να προμηθευτεί φρέσκα προϊόντα των παραγώγων .

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες κρατήσεις με μήνυμα στη σελίδα μας στο ΦΒ. η στο τηλ. Τασάκου Ζαχαρένια 6978997681,Τσιτσαράκη Βούλα 6986520389.

Με τιμή
Πολιτιστικός Σύλλογος Προβατά Σερρών

serreslife

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 456 επισκέπτες