Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Παράνομη εισαγωγή κροτίδων και πυροτεχνημάτων paratiritis
krotides_boulgaria.jpgΑστυνο-
μικός, που υπηρετεί σε τμήμα του νομού Σερρών, συνελήφθη από συναδέλφους του στα σύνορα του Προμαχώνα, κατηγορούμενος για παράνομη εισαγωγή κροτίδων και πυροτεχνημάτων, η κυκλοφορία των οποίων απαγορεύεται. Ο 49χρονος αρχιφύλακας, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, μπήκε στη γειτονική χώρα μαζί με 52χρονο πολίτη και ακόμη ένα άτομο και φέρονται ότι οι δύο πρώτοι αγόρασαν 190 κροτίδες και 27 πασχαλιάτικα πυροτεχνήματα, τα οποία την περίοδο αυτή κατάσχονται από δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως τα αγόρασε για να τα χρησιμοποιήσει το Πάσχα και όχι για να τα πουλήσει σε κατάστημα. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σερρών, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο. 
Την ίδια μέρα στη Χαλκιδική συνελήφθησαν δύο καταστηματάρχες στα Νέα Σύλλατα και στα Νέα Μουδανιά, κατηγορούμενοι ότι πουλούσαν παράνομα βεγγαλικά. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 1.360 κροτίδες και 20 πυροτεχνήματα.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 315 επισκέπτες