Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

serreslife

Ο Δήμος Σερρών, το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών διοργανώνουν την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 19.00 μμ. στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11.30 μμ στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Χορού».
Η «Παγκόσμια Ημέρα Χορού» καθιερώθηκε το 1982 από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού CID της UNESCO και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, ημερομηνία γέννησης του Γάλλου χορευτή, χορογράφου και δημιουργού του σύγχρονου μπαλέτου Ζαν-Ζορζ Νοβέρ (1727-1810).

Α) Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 19.00 μμ. στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τα χορευτικά τμήματα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και οι ιδιωτικές σχολές χορού «NATALI THEODORIDOU», «ΙΡΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΡΕΓΚΟΥ», «BOLERO»,  «SIOTI MOVING ART», «ZANETA PARISI DANCE AND THEATRE STUDIO» θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει διάφορα είδη χορού όπως κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, jazz, μουσικοκινητική αγωγή κ.α.. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

19.00-19.15   Καλωσόρισμα -  Σύντομοι Χαιρετισμοί
19.15-19.30   Σχολή χορού «NATALI»                     
19.30- 19.45  Σχολή χορού «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΡΕΓΚΟΥ»
19.45- 20.00  Σχολή χορού «BOLERO»                    
20.00- 20.15  Σχολή χορού «SIOTI»
20.15-20.30   Σχολή χορού «Κ.Ε.ΔΗ.Σ.»
20.30-21.45   Σχολή χορού «ZANETA PARISI DANCE AND THEATER STUDIO»

Β) Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 11.30μμ στον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών, Θρακική Εστία Ν. Σερρών, Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ», Σύλλογος Βλάχων Ν. Σερρών «ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ», Σύλλογος Ποντίων Ν. Σερρών «Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ», Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Σερρών «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ», Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Σερρών, Κρητική Αδελφότητα Ν. Σερρών «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», Σύλλογος Θεσσαλών Ν. Σερρών «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΞΕΝΙΑΣ», Εργαστήρι Λαογραφικών Μελετών «Ο ΠΥΡΡΟΣ», Σύλλογος Εβριτών Ν. Σερρών, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών και κατοίκων Αγίου Ιωάννη «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» και ο Λαογραφικός Όμιλος Βλάχων και Φίλων «ΛΑΪΛΙΑΣ» Ν. Σερρών θα παρουσιάσουν με τα χορευτικά τους τμήματα παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Από το Γραφείο Τύπου

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Εκδηλώσεις στο Χαγιάτι Λαδιά στην Πρώτη Καλοκαιρινές εκδηλώσεις διοργανώνει η ομάδα του Λαογραφικού Μουσείου Χαγιάτι Λαδιά στην αυλή του Μουσείου. Οι εκδηλώσεις με επίκεντρο το Παγγαίο, την αναβίωσ...
  • Φιλανθρωπική δράση από το EMPIRE Η διεύθυνση & το προσωπικό του Empire θα διοργανώσει φιλανθρωπική δράση της οποίας όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Η δράση ...
  • Κοιν.Σ.Επ «Ώρες»: «Γνωρίζω το μωρό μου» «Γνωρίζω το μωρό μου, μέσω ενσυναίσθησης και συνειδητότητας» είναι το θέμα του προγράμματος βιωματικής μάθησης που διοργανώνει η Κοιν.Σ.Επ «Ώρες». Το πρόγραμ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 398 επισκέπτες