Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Το 40ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «Γερακίνεια 2022» θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2022 στη Νιγρίτα Σερρών.

Σκοπός του Φεστιβάλ αποτελεί η προβολή λαογραφικών στοιχείων, ηθών και εθίμων της περιοχής και η προσπάθεια διάσωσής τους. Φέτος θα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του, την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας, την θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, «Δελησταύρου και Υιός», με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Μητρούση και την Όλγα Πολίτου, μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τον ξεριζωμό, εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά και παράσταση μοντέρνου χορού, αφήγηση παραμυθιών, τουρνουά 3on3 σε συνεργασία με τον ΓΑΣ ΒΙΣΑΛΤΗΣ, την υποδοχή της αιμοδοτικής φλόγας της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, βραδιά νεολαίας με καλεσμένους καταξιωμένους Djs και θα ολοκληρωθεί με δύο μεγάλες συναυλίες με τον STAN Αντιπαριώτη και τον Στέλιο Ρόκκο.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Βισαλτίας, το Δ.Η.Κ.Κ.Π.Π.Π. και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 488 επισκέπτες