Ηλία ζούμε… Σύμμαχο να σε δούμε!

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα...

Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Άλλα δηλώνατε κ.Χρυσάφη για το Κολυμβητήριο το 2019...

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου στις 20/3/2023 σχετικά με το Νέο Κολυμβητήριο και τους “Πανηγυρισμούς” του Αλέξανδρου Χρυσάφη σχετικά ότι βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης της Μελέτης του νέου Βιοκλιματικού Κολυμβητηρίου και τις δηλώσεις του ίδιου πως την άνοιξη του 2024 θα ξεκινήσουν οι εργασίες...


Το 40ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «Γερακίνεια 2022» θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2022 στη Νιγρίτα Σερρών.

Σκοπός του Φεστιβάλ αποτελεί η προβολή λαογραφικών στοιχείων, ηθών και εθίμων της περιοχής και η προσπάθεια διάσωσής τους. Φέτος θα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του, την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας, την θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, «Δελησταύρου και Υιός», με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Μητρούση και την Όλγα Πολίτου, μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τον ξεριζωμό, εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά και παράσταση μοντέρνου χορού, αφήγηση παραμυθιών, τουρνουά 3on3 σε συνεργασία με τον ΓΑΣ ΒΙΣΑΛΤΗΣ, την υποδοχή της αιμοδοτικής φλόγας της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, βραδιά νεολαίας με καλεσμένους καταξιωμένους Djs και θα ολοκληρωθεί με δύο μεγάλες συναυλίες με τον STAN Αντιπαριώτη και τον Στέλιο Ρόκκο.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Βισαλτίας, το Δ.Η.Κ.Κ.Π.Π.Π. και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 877 επισκέπτες