Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα

Νο 11- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Την Κυριακή μιλάμε με τους καλλιτεχνικούς διευθυντές των ΔΗΠΕΘΕ

Όταν ο Μανουέλ Μακρόν λέει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να βρουν νέους τρόπους έκφρασης, τι πρέπει να κάνει ο φτωχός καλλιτέχνης;

Δηλώνουμε την αδυναμία μας να δώσουμε μία άμεση απάντηση και σπεύδουμε να συναντήσουμε σκηνοθέτες και καλλιτεχνικούς διευθυντές πέντε ΔΗΠΕΘΕ οι οποίοι έχουν έναν θεατρικό οργανισμό μιας ολόκληρης πόλης να διευθύνουν και να συνδιαλλαγούν με κράτος, κοινό και καλλιτέχνες. Ο ρόλος τους ανήκει λοιπόν στα βαρέα και ανθυγιεινά και επ΄ αυτού έχουν πολλά να πουν και να συζητήσουν.

Ποια αλήθεια είναι η γνώμη και πως σκέπτονται το μέλλον οι διευθυντές των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ;

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Ιουνίου στις 7 μμ η 11η αισίως ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του Θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ και του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή κυρίου Νίκου Καμτσή θα γίνει με τους :

Γιάννη Μαργαρίτη -ΔΗΠΕΘΕ ΚαλαμάταςΚυριακή Σπανού- ΔΗΠΕΘΕ ΛάρισαςΒαρβάρα Δούκα -ΔΗΠΕΘΕ ΚέρκυραςΓιάννη Παρασκευόπουλο- ΔΗΠΕΘΕ ΒέροιαςΚαλλιόπη Ευαγγελίδoυ -ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

 

Την Κυριακή λοιπόν οι καλεσμένοι του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα μας μεταφέρουν την εμπειρία και τις σκέψεις τους για το θέατρο που αφορά (σχεδόν) όλη την Ελλάδα. (κλειστά η ανοιχτά θέατρα; , ζωντανές η διαδικτυακές παραστάσεις;).

Η συζήτηση θα γίνει σε LIVE STREAMING μέσα από την σελίδα του facebook του Θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio όπως και οι προηγούμενες στις 7:00 μ.μ .

Διαβάστε επίσης: