Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα

Νο 11- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Την Κυριακή μιλάμε με τους καλλιτεχνικούς διευθυντές των ΔΗΠΕΘΕ

Όταν ο Μανουέλ Μακρόν λέει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να βρουν νέους τρόπους έκφρασης, τι πρέπει να κάνει ο φτωχός καλλιτέχνης;

Δηλώνουμε την αδυναμία μας να δώσουμε μία άμεση απάντηση και σπεύδουμε να συναντήσουμε σκηνοθέτες και καλλιτεχνικούς διευθυντές πέντε ΔΗΠΕΘΕ οι οποίοι έχουν έναν θεατρικό οργανισμό μιας ολόκληρης πόλης να διευθύνουν και να συνδιαλλαγούν με κράτος, κοινό και καλλιτέχνες. Ο ρόλος τους ανήκει λοιπόν στα βαρέα και ανθυγιεινά και επ΄ αυτού έχουν πολλά να πουν και να συζητήσουν.

Ποια αλήθεια είναι η γνώμη και πως σκέπτονται το μέλλον οι διευθυντές των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ;

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Ιουνίου στις 7 μμ η 11η αισίως ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του Θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ και του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή κυρίου Νίκου Καμτσή θα γίνει με τους :

Γιάννη Μαργαρίτη -ΔΗΠΕΘΕ ΚαλαμάταςΚυριακή Σπανού- ΔΗΠΕΘΕ ΛάρισαςΒαρβάρα Δούκα -ΔΗΠΕΘΕ ΚέρκυραςΓιάννη Παρασκευόπουλο- ΔΗΠΕΘΕ ΒέροιαςΚαλλιόπη Ευαγγελίδoυ -ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

 

Την Κυριακή λοιπόν οι καλεσμένοι του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα μας μεταφέρουν την εμπειρία και τις σκέψεις τους για το θέατρο που αφορά (σχεδόν) όλη την Ελλάδα. (κλειστά η ανοιχτά θέατρα; , ζωντανές η διαδικτυακές παραστάσεις;).

Η συζήτηση θα γίνει σε LIVE STREAMING μέσα από την σελίδα του facebook του Θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio όπως και οι προηγούμενες στις 7:00 μ.μ .

Διαβάστε επίσης:

  • Τα γενέθλια του Καραγκιόζη στις Σέρρες Όλα έδειχναν πως η ημέρα των γενεθλίων του πρωταγωνιστή μας θα είναι χαρούμενη και χορταστική. Ένα άτυχο συμβάν όμως αλλάζει την ροή των πραγμάτων και ο λαϊκ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 276 επισκέπτες