Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Η συναρπαστική ζωή της Frida Kahlo επί σκηνής, μόνο για μία παράσταση, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 21:30, στο Δημοτικό Θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Δύο επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με συνεχόμενα sold-out. Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Παραστάσεις για έναν μήνα στο φημισμένο Théâtre Marigny στο Παρίσι και στο Sibiu της Ρουμανίας, σε ένα από τα πιο αξιοσέβαστα θεατρικά φεστιβάλ της Ευρώπης. Μετά από μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία και μία σκηνοθεσία στο Εθνικό Θέατρο (La Strada), οι ταλαντούχοι Fly Theatre επιστρέφουν για τρίτη χρονιά και έρχονται για μία μόνο παράσταση στις Σέρρες και το Δημοτικό Θέατρο Αστέρια, φέρνοντας στο κέντρο της πόλης και στο επίκεντρο της προσοχής τη συναρπαστική ιστορία τους, βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo.

Η πολυμεσική παράσταση Frida ΚΙ ΑΛΛΟ, σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου, αξιοποιεί τις αρχές των Fly Theatre – προσήλωση στον χώρο, τον ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι – για να ζωντανέψει μοναδικά και πρωτότυπα τη ζωή της Frida Kahlo. Η παράσταση πραγματεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος.

Η Κατερίνα Δαμβόγλου ενσαρκώνει τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώματα, αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσμο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo μέσα από εμβληματικές εικόνες και τους πίνακές της.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κείμενο - Επεξεργασία: Κατερίνα Δαμβόγλου / Katerina Damvoglou
Σκηνοθεσία: Fly Theatre
Δραματουργία: Μιράντα Βατικιώτη
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Ερμίνα Αποστολάκη
Φως – Ήχος - Βίντεο: Robin Beer
Μακιγιάζ: Όλγα Πάτσιου
Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. «Βασίλης Δαμβόγλου»
Οργάνωση παραγωγής: Αναστασία Ταμουρίδου - ARTos & Θέαμα / Anastasia Tamouridou - ARTos & Theama Official Page

Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου - Robin Beer

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Αστέρια, Περιστέρη Κωστοπούλου 4, Σέρρες
Ημερομηνία & ώρα παράστασης: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στις 21:30
Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 12€ κανονικό | 10€ φοιτητών, ανέργων, άνω των 65 & ΑΜΕΑ
Προπώληση εισιτηρίων: Μέσω VIVA.GR, στο Μπλε Γιακάς Ράδιο + Μαγαζί (Παύλου Μελά 5) και από το ταμείο του θεάτρου Αστέρια (ωράριο ταμείου: Δευτέρα – Παρασκευή 11:00-13:00 & 18:00-21:00, Σάββατο 11:00-13:00)
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 23210 54755

Υπεύθυνος Επικοινωνίας για τις Σέρρες: Γιώργος Σταυρακίδης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 407 επισκέπτες