Σέρρες: Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο από τη Βουλγαρία – Σώθηκαν οι επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης ένα...

Ομαλά η διεξαγωγή των εκλογών στην Π.Ε. Σερρών

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται από τις επτά το πρωί η...

«Άδειασε» την Χρ. Παλάζη ο δήμαρχος Σερρών Αλ. Χρυσάφης: Πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα

Στο «μικροσκόπιο» των Εισαγγελικών αρχών έχουν «μπει» τα οικονομικά της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών.


Ο Όμιλος << ΟΡΦΕΑΣ >> Σερρών σας προσκαλεί ,στις 29 Μαίου 2019 και ώρα 20.30 στο θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ (ΔΗΠΕΘΕ) ,στην συναυλία της μικτής χορωδίας του Ομίλου με τίτλο << ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ>>.

Η χορωδία θα πλαισιώνεται από τον Μαέστρο Χρήστο Καλλία στο πιάνο – Δημήτριο Γεωργίου Μπουζούκι –Δημήτριο Χατζόπουλο Μπουζούκι – Μιχάλη Μπουρέλο κιθάρα και Θανάση Βήτο Μπάσο.

Θα ακουστούν τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως Μίκη Θεοδωράκη- Μάνου Χατζιδάκη – Σταύρου Ξαρχάκου- Γιώργου Ζαμπέτα- Λευτέρη Παπαδόπουλο- Μάνου Λοίζου- Γιάννη Σπανου ... Θα είναι μία όμορφη γεμάτη μουσικά χρώματα, βραδιά που ξέρει μόνο η χορωδία του Ομίλου <<ΟΡΦΕΑΣ >> να προσφέρει, εδώ και 114 χρόνια ανελλιπώς.

Η χορωδία του Ομίλου <<ΟΡΦΕΑΣ>> Σερρών κλείνει φέτος αισίως τα 114 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας. Ήταν από τα πρώτα τμήματα που δημιούργησε ο Όμιλος και χρησιμοποιήθηκε ως προκάλυμμα της πατριωτικής δράσης του Ομίλου στον Μακεδονικό Απελευθερωτικό αγώνα ..

Θα είναι τιμή για μας να κοσμήσετε με την παρουσία σας την χορωδιακή εκδήλωση ,τονίζοντας ότι βοηθώντας το έργο του Ομίλου <<ΟΡΦΕΑΣ>> Σερρών, βοηθάτε να παραμείνει ζωντανό ένα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και της Μακεδονίας. Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί . Ελάτε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτεΔιαβάστε επίσης: