Πρασινισε η λίμνη της Κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων - Πολλά τα παράπονα των Σερραίων

Η συγκέντρωση φυτοπλαγκτόν σε συνδυασμό με τις...

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού Μιαούλη στις Σέρρες

Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού...

Διαγραφή της κ.Χρυσάνθης Παλάζη - Τσοχατζίδη από τη δημοτική παράταξη «Συμμαχία Σερραίων»

Η διαγραφή της κ. Χρυσάνθης Παλάζη-Τσοχατζίδη από την «Συμμαχία Σερραίων» ανακοινώθηκε πριν από λίγο.


Το Βιβλιοπωλείο ΜΑΡΝΕΡΗ, η ΚοινΣΕπ ΩΡΕΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν τους μικρούς αναγνώστες σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Γλυκερία Γκρέκου, την Παρασκευή 10/05/2019 και ώρα 19:00 μμ, με αφορμή το νέο της βιβλίο «Όταν ήρθαν οι γλάροι», στον χώρο της ΚοινΣΕπ ΩΡΕΣ (Αμύντα 1, Σέρρες, τηλ.: 2321 181 271).

Παιδιά, ελάτε να μάθετε πώς νιώθει κάποιος όταν μαθαίνει να προσφέρει στους άλλους, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.

Λίγα λόγια

Σε ένα νησί του Αιγαίου κατοικούν δύο οικογένειες γλάρων: οι Ασημόγλαροι και οι Αιγαιόγλαροι. Ζουν σε αντίθετα μέρη η μια από την άλλη και δεν έχουν μάθει να μοιράζονται τίποτα. Δυο γλαρόπουλα, όμως, η Αριάδνη και ο Μάρκος, αποφασίζουν να γίνουν φίλοι, κι ας μην το επιτρέπουν οι δικοί τους. Όταν έρχονται τα κρύα, οι οικογένειες πετούν για τη μεγάλη πολιτεία. Εκεί τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη κι ένα μεγάλο πρόβλημα! Με τη βοήθεια των μαθηματικών θα βρεθεί η λύση και έτσι γλάροι και παιδιά θα καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το μοίρασμα και πόση χαρά νιώθουν όλοι από αυτή τη μοιρασιά.
Μια ιστορία για το μοίρασμα και τη χαρά που νιώθει κάποιος όταν μαθαίνει να προσφέρει στους άλλους, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΚΡΕΚΟΥ

Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΓΚΡΕΚΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβάδι Ολύμπου όπου και τελείωσε το λύκειο. Σπούδασε παιδαγωγικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΠΘ, στον τομέα της ειδικής αγωγής. Eίναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Το βιβλίο της Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ τιμήθηκε με το βραβείο "Αναγνώστης" 2014 στην κατηγορία του λογοτεχνικού βιβλίου για εφήβους.

Διαβάστε επίσης: