Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Το Επιμελητήριο Σερρών προετοιμάζεται για την εκδήλωση «Μαθητών Επιχειρείν» , που επιστρέφει μετά από την αναγκαστική απουσία λόγω κορωνοϊου. Μια από τις πιο πετυχημένες δράσεις του Επιμελητηρίου παίρνει και πάλι «σάρκα και οστά» στις 28 Απριλίου 2023 , με τη συμμετοχή σχολείων της Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, το Επιμελητήριο Σερρών θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στις 18.30 , στην αίθουσα Γ.Χρηστίδης του Επιμελητηριακού Μεγάρου. Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και όλα τα σχολεία, που είτε έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή είτε θα το πράξουν από εδώ και στο εξής.

Λίγα λόγια για το «Μαθητών Επιχειρείν»
Το «Μαθητών Επιχειρείν» είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικότητας που έχει ως στόχο να φέρει τους μαθητές κοντά στην έννοια της επιχειρηματικότητας και στην επιχειρηματική κουλτούρα , αναπτύσσοντας τις δικές τους εικονικές επιχειρήσεις. Μέσα από την τριβή τους με το επιχειρηματικό αντικείμενο που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν και τελικά να παρουσιάσουν, τα παιδιά αντιλαμβάνονται τι εστί «επιχειρείν», πόσο σημαντικό είναι για την οικονομία και την κοινωνία , ποιες είναι οι προκλήσεις , οι ευκαιρίες και οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ένας επιχειρηματίας.
Το Επιμελητήριο Σερρών έχει καταφέρει να καταστήσει θεσμό την εν λόγω εκδήλωση, διοργανώνοντάς την από το 2015 μαζί με την Εκπαίδευση. Έχει μάλιστα τη χαρά της μοναδικότητας στη διοργάνωση ανά την Ελλάδα , γι’ αυτό και την επαναφέρει δυναμικά το 2023.

Διαβάστε επίσης:

  • «Κέρδισε το στοίχημα» η SEREXPO 2022 Η SEREXPO 2022 ανήκει πλέον στην ιστορία και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Μετά την, κατά ...
  • Το πρόγραμμα συναυλιών της SEREXPO 2022 Με μια μεγάλη συναυλία του εξαιρετικού Δημήτρη Μπάση στις 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022, η μεγάλη έκθεση, θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής,...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 187 επισκέπτες