Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Με μια μεγάλη συναυλία του εξαιρετικού Δημήτρη Μπάση στις 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022, η μεγάλη έκθεση, θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ακολουθεί μουσική συναυλίας με τη Ρένα Μόρφη.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνει στη σκηνή του κορυφαίου γεγονότος του Νομού για ένα ταξίδι με τη μοναδική φωνή του για αξέχαστες μουσικές διαδρομές.

Το «δίδυμο» με τους ταλαντούχους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή παίρνουν τη σκυτάλη στη μουσική σκηνή το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Επιχειρηματικό Κέντρο « ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε επίσης: