Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Με μια μεγάλη συναυλία του εξαιρετικού Δημήτρη Μπάση στις 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022, η μεγάλη έκθεση, θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ακολουθεί μουσική συναυλίας με τη Ρένα Μόρφη.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνει στη σκηνή του κορυφαίου γεγονότος του Νομού για ένα ταξίδι με τη μοναδική φωνή του για αξέχαστες μουσικές διαδρομές.

Το «δίδυμο» με τους ταλαντούχους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή παίρνουν τη σκυτάλη στη μουσική σκηνή το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Επιχειρηματικό Κέντρο « ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε επίσης:

  • «Κέρδισε το στοίχημα» η SEREXPO 2022 Η SEREXPO 2022 ανήκει πλέον στην ιστορία και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Μετά την, κατά ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 561 επισκέπτες