Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών για συνεχή στήριξη και προάσπιση των συμφερόντων του από το Επιμελητήριο,  έστειλε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στην Προεδρία.

Ο κ. Μαλλιαράς κάνοντας μια παρουσίαση-απολογισμό των δράσεων και παρεμβάσεων του Επιμελητηρίου τόνισε ότι ο θεσμικός φορέας στον οποίο ηγείται εδώ κι ένα χρόνο είναι ισχυρός σύμμαχος των επιχειρήσεων μελών του καθώς και των αγροτών υπογραμμίζοντας ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να δίνει αγώνες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών τόνισε ότι ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία αφού εκτός από την υγειονομική κρίση που έπληξε ανεπανόρθωτα τις επιχειρήσεις, ήρθε να προστεθεί, ως ένα ακόμη δυσβάσταχτο βάρος, η σοβαρή ενεργειακή κρίση. «Όλο αυτό το διάστημα εμείς ως Επιμελητήριο καταβάλαμε κάθε προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων και τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας» είπε ο κ. Μαλλιαράς απαριθμώντας μια σειρά από ενέργειες και δράσεις που έκανε το Επιμελητήριο.

Ο κ. Μαλλιαράς μίλησε για τις παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος όπως και για τις προτάσεις για την  αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος για το νομό που είναι το παραεμπόριο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τα έργα που θα γίνουν στο επιχειρηματικό κέντρο SEREXPO «Χρήστος Μέγκλας» αλλά και στη διοργάνωση της SEREXPO που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 στον ίδιο χώρο που έχει πάρει το όνομα του από τον αείμνηστο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα ο οποίος εμπνεύστηκε, υλοποίησε το όραμα του με την πραγματοποίηση της έκθεσης αλλά και την παραχώρηση του στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

  • Πρόγραμμα Συναυλιών της Ser Expo 2023 Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει από το 2015 την SEREXPO και την έχει καταστήσει θεσμό υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κά...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 449 επισκέπτες