Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο των Σερρών για συνεχή στήριξη και προάσπιση των συμφερόντων του από το Επιμελητήριο,  έστειλε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στην Προεδρία.

Ο κ. Μαλλιαράς κάνοντας μια παρουσίαση-απολογισμό των δράσεων και παρεμβάσεων του Επιμελητηρίου τόνισε ότι ο θεσμικός φορέας στον οποίο ηγείται εδώ κι ένα χρόνο είναι ισχυρός σύμμαχος των επιχειρήσεων μελών του καθώς και των αγροτών υπογραμμίζοντας ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να δίνει αγώνες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών τόνισε ότι ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία αφού εκτός από την υγειονομική κρίση που έπληξε ανεπανόρθωτα τις επιχειρήσεις, ήρθε να προστεθεί, ως ένα ακόμη δυσβάσταχτο βάρος, η σοβαρή ενεργειακή κρίση. «Όλο αυτό το διάστημα εμείς ως Επιμελητήριο καταβάλαμε κάθε προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων και τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας» είπε ο κ. Μαλλιαράς απαριθμώντας μια σειρά από ενέργειες και δράσεις που έκανε το Επιμελητήριο.

Ο κ. Μαλλιαράς μίλησε για τις παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος όπως και για τις προτάσεις για την  αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος για το νομό που είναι το παραεμπόριο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τα έργα που θα γίνουν στο επιχειρηματικό κέντρο SEREXPO «Χρήστος Μέγκλας» αλλά και στη διοργάνωση της SEREXPO που θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 στον ίδιο χώρο που έχει πάρει το όνομα του από τον αείμνηστο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα ο οποίος εμπνεύστηκε, υλοποίησε το όραμα του με την πραγματοποίηση της έκθεσης αλλά και την παραχώρηση του στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

  • «Κέρδισε το στοίχημα» η SEREXPO 2022 Η SEREXPO 2022 ανήκει πλέον στην ιστορία και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Μετά την, κατά ...
  • Το πρόγραμμα συναυλιών της SEREXPO 2022 Με μια μεγάλη συναυλία του εξαιρετικού Δημήτρη Μπάση στις 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022, η μεγάλη έκθεση, θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής,...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 585 επισκέπτες