Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη SEREXPO 2022! Αυξημένο το ενδιαφέρον εκθετών και φορέων!

Το «σύνθημα» της δυναμικής επανόδου της SEREXPO μετά από δύο χρόνια απουσίας έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς κατά τη διάρκεια της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς αφού ευχαρίστησε όλους τους φορείς και τους εκθέτες για τη μαζική τους συμμετοχή, αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που θέτει για ακόμη μία χρονιά η SEREXPO 2022, ώστε οι Σερραϊκές και όχι μόνο επιχειρήσεις να αποκομίσουν όπως κάθε χρόνο σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή τους και φυσικά να προβληθεί για ακόμη μια φορά ο Νομός μας μέσω του μεγάλου αυτού γεγονότος. Ανακοίνωσε, μάλιστα, τη φετινή συνδιοργάνωση της SEREXPO με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών.

«Είμαστε καθ΄όλα έτοιμοι για την SEREXPO 2022 η οποία επανέρχεται δυναμικά στις 21 με 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Η διετής απουσία της λόγω του κορωνοιού ήταν κάτι που μας απογοήτευσε όλους αλλά ελπίζουμε πως η φετινή SEREXPO θα μας ανταμείψει και με το παραπάνω για την απουσία των δύο αυτών χρόνων. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που συμμετέχετε ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Μαλλιαράς.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 540 επισκέπτες