Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Εντυπωσιακό είναι το ενδιαφέρον των Σερραίων επιχειρηματιών για την FOOD EXPO την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία θα διεξαχθεί στις 12-14 Μαρτίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Μαλλιαράς, είπε ότι το ενδιαφέρον των Σερραίων για συμμετοχή είναι πραγματικά μεγάλο, με αποτέλεσμα ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να κλείσουν ένα χώρο 50 τετραγωνικών μέτρων για την έκθεση των προϊόντων, τελικά έκλεισαν το διπλάσιο χώρο.

Επίσης ισχυρή ώθηση για συμμετοχή φαίνεται πως αποτέλεσε το γεγονός, ότι για πρώτη φορά φέτος το Επιμελητήριο αποφάσισε να επιδοτήσει το 50% του κόστους συμμετοχής των Σερραϊκών επιχειρήσεων. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 28/1.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 369 επισκέπτες