Παγκόσμια Ημέρα AIDS: Μονοψήφιος ο αριθμός οροθετικών στην Π.Ε Σερρών

Πτωτική είναι η πορεία του αριθμού των...

Ο Βόλος μαγεύει τα Χριστούγεννα! Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα…

Γιατί το να αναφέρουν ότι πρόθεσή της Δημοτικής Αρχής είναι η Πολιτεία των Ευχών να αποτελέσει πόλο έλξης για κατοίκους από όλη την Ελλάδα, στο ΔΣ της ΚΕΔΗΣ και στα λόγια είναι εύκολο.


Εντυπωσιακό είναι το ενδιαφέρον των Σερραίων επιχειρηματιών για την FOOD EXPO την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, η οποία θα διεξαχθεί στις 12-14 Μαρτίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Μαλλιαράς, είπε ότι το ενδιαφέρον των Σερραίων για συμμετοχή είναι πραγματικά μεγάλο, με αποτέλεσμα ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να κλείσουν ένα χώρο 50 τετραγωνικών μέτρων για την έκθεση των προϊόντων, τελικά έκλεισαν το διπλάσιο χώρο.

Επίσης ισχυρή ώθηση για συμμετοχή φαίνεται πως αποτέλεσε το γεγονός, ότι για πρώτη φορά φέτος το Επιμελητήριο αποφάσισε να επιδοτήσει το 50% του κόστους συμμετοχής των Σερραϊκών επιχειρήσεων. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 28/1.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • «Κέρδισε το στοίχημα» η SEREXPO 2022 Η SEREXPO 2022 ανήκει πλέον στην ιστορία και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Μετά την, κατά ...
  • Το πρόγραμμα συναυλιών της SEREXPO 2022 Με μια μεγάλη συναυλία του εξαιρετικού Δημήτρη Μπάση στις 21 Σεπτεμβρίου «ανοίγει» η SEREXPO 2022, η μεγάλη έκθεση, θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής,...