«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Κλειστή παραμένει από το πρωί της Πέμπτης, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, η παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος των Λουτρών Σιδηροκάστρου. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα έχει διακοπεί λόγω των συνεχών οδικών ατυχημάτων, ως συνέπεια της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της μη τήρησης των περιορισμών ταχύτητας από τους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι να διευθετηθεί το θέμα του περιορισμού και ελέγχου της ροής των ιαματικών νερών και της οριστικής διευθέτησης του προβλήματος των διαρροών, λόγω ανύψωσης του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, συνέπεια της διακοπής λειτουργίας αντλητικών συγκροτημάτων γεωτρήσεων στην περιοχή των Λουτρών Σιδηροκάστρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ιαματικά νερά αναβλύζουν και μέσα από το σώμα της οδού, με πρόσθετο κίνδυνο ολισθηρότητας και καθιζήσεων.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 388 επισκέπτες