Με κέφι και φαντασία η καρναβαλική παρέλαση στις Σέρρες

Με τη συμμετοχή δέκα καρναβαλικών ομάδων και...

Αναβίωσε το “γαϊτανάκι” από τους συλλόγους της πόλης των Σερρών

Με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων του Νομού...

Οι Σερραίοι γιόρτασαν τα Κούλουμα στο Πάρκο Ομόνοιας

Με την παραδοσιακή λαγάνα, σαρακοστιανά εδέσματα, χορό και τραγούδι γιορτάσθηκε η Καθαρά Δευτέρα στο πάρκο της ομόνοιας από τους Σερραίους.

Κλειστή παραμένει από το πρωί της Πέμπτης, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, η παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος των Λουτρών Σιδηροκάστρου. Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα έχει διακοπεί λόγω των συνεχών οδικών ατυχημάτων, ως συνέπεια της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της μη τήρησης των περιορισμών ταχύτητας από τους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι να διευθετηθεί το θέμα του περιορισμού και ελέγχου της ροής των ιαματικών νερών και της οριστικής διευθέτησης του προβλήματος των διαρροών, λόγω ανύψωσης του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, συνέπεια της διακοπής λειτουργίας αντλητικών συγκροτημάτων γεωτρήσεων στην περιοχή των Λουτρών Σιδηροκάστρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ιαματικά νερά αναβλύζουν και μέσα από το σώμα της οδού, με πρόσθετο κίνδυνο ολισθηρότητας και καθιζήσεων.

Διαβάστε επίσης: