Ελεγχόμενη η κατάσταση με τους ασθενείς covid-19 στο Νοσοκομείο Σερρών

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο...

Σέρρες: Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ακούστηκε στα σχολεία

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά...

«SERRES AGRIBUSINESS»: Ανοίγει τις πύλες του το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας

Με θέματα που αφορούν τον αγροτουρισμό, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) καθώς και την Αγροδιατροφή και τα τοπικά προϊόντα ανοίγει τις πύλες του, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», στο πρώην στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη», το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας «SERRES...

Παρά τις δυσκολίες που επιφέρει η πανδημία δυναμικό «παρών» δίνει το Επιμελητήριο Σερρών και φέτος στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπρόεδρος του ισχυρότερου οικονομικού Φορέα των Σερρών Δημήτρης Γιαννάκης, είπε πως το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών – δεδομένων των συνθηκών – είναι μεγάλο, φέτος το ΕΒΕΣ θα συμμετέχει όχι με δικό του περίπτερο αλλά εντός του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με πολύ μικρό κόστος για τους συμμετέχοντες. «Ήδη μέχρι και σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 7 Σερραϊκές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διατροφής, υπηρεσιών και ένας Δήμος όπου μπορούν σε δικό τους stand να παρουσιάσουν προϊόντα ή υπηρεσίες χωρίς τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων τους λόγω covid 19» τόνισε ο κ. Γιαννάκης σημειώνοντας πως δεν υπάρχει απαγορευτικό για τις επιχειρήσεις πως θέλουν να τονώσουν την παρουσία τους διανέμοντας έντυπο υλικό.

Η 85η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους. Φέτος τιμώμενη χώρα για το 2021 θα είναι η Ελλάδα και θα υπάρξει μια ημέρα γευσιγνωσίας και ποτών.
Ο κ. Γιαννάκης επισήμανε τα οφέλη των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη ΔΕΘ λέγοντας πως για δύο χρόνια το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών, ήταν ο χώρος με την υψηλότερη επισκεψημότητα που σημαίνει πως χιλιάδες επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να γευτούν το κέρασμα Σερραϊκών προϊόντων, να ενημερωθούν για υπηρεσίες, να γνωρίσουν τοπικές ομορφιές και φυσικά να κλείσουν συμφωνίες με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης: