Βούλγαροι κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια στις Σέρρες

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή...

Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

H «καρδιά» του Ελληνικού στίβου θα χτυπήσει στις Σέρρες

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000...


Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Μέγκλας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ευχαριστώντας τα μέλη του συνδυασμού του , όλους τους επιχειρηματίες και τους συνεργάτες του.

Προσωρινά, χρέη Προέδρου θα ασκεί ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης, ενώ εντός 15 ημερών θα συνεδριάσουν τα μέλη της παράταξης για τον ορισμό νέου Προέδρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Ο κος Χρήστος Μέγκλας υπέβαλε την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών με επιστολή του προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Σερρών, η οποία και επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση.


«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ


ΠΡΟΣ:
- Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών
- Υπηρεσία Επιμελητηρίου Σερρών

Σέρρες, 23/06/2021

ΘΕΜΑ: Επιστολή Παραίτησης από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,
με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών. Προσωπικοί λόγοι δεν μού επιτρέπουν να συνεχίσω απρόσκοπτα την άσκηση των καθηκόντων μου και τον αγώνα για τη στήριξη των μελών μας, την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και την εν γένει οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά πρωτίστως εσάς, τους συναδέλφους - μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών για την άριστη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη, που επιδείξατε στο πρόσωπό μου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, καθώς και το προσωπικό του Επιμελητηρίου, που εδώ και δέκα χρόνια συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της Διοίκησής μας.  Ευχαριστώ και τους εκπροσώπους των αιρετών αρχών και των διοικητικών υπηρεσιών του Νομού μας, για την δημιουργική συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. 
Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους Σερραίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών για δύο συνεχόμενες θητείες. Ευελπιστώ ότι η επιλογή αυτή τους δικαίωσε, καθώς πρωταρχικός μου στόχος ήταν πάντα η ενίσχυση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου μας, μέσα από ενέργειες, δράσεις, παρεμβάσεις και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.
Δεσμεύομαι να παραμείνω ενεργό μέλος της επιχειρηματικότητας του τόπου μας και εύχομαι στην επόμενη Διοίκηση να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για τη βελτίωση του επιχειρηματικού, οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος του Νομού μας, ώστε να διεκδικήσει την ανάπτυξη που του αξίζει.

 

Με τιμή,

Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών» 

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 430 επισκέπτες