«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, υπέγραψε την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, τη σύμβαση της παραχώρησης του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών στην «Αίθουσα ΕΡΜΗΣ» του Στρατοπέδου. Κατά την υπογραφή παρέστησαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κων/νος Καραμανλής, που εκπροσώπησε το Υπουργείο Οικονομικών και τον οποίο ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά για την καθοριστική συμβολή του, και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Μετά την υπογραφή, ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του Στρατοπέδου.

«Η παραχώρηση του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου και ανοίγει τον δρόμο για την πραγματοποίηση του Οράματος μας, που είναι η δημιουργία του «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ», ενός μόνιμου Επιχειρηματικού – Εκθεσιακού Κέντρου, προτύπου για τη Βόρεια Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Στόχος μας είναι η ανάδειξη όλων των κλάδων των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί το Επιμελητήριο (Αυτοκίνηση | Ενέργεια | Βιομηχανικά/Βιοτεχνικά Προϊόντα | Τουρισμός | Αγροτικός/Κτηνοτροφικός Τομέας | Εμπόριο | Υπηρεσίες | Νεοφυείς Επιχειρήσεις)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Μέγκλας.

Η αξιοποίηση του Στρατοπέδου θα είναι άμεση καθώς ήδη προγραμματίζονται, δεδομένων, πάντα, των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, η SEREXPO, το SERRES AGRIBUSINESS καθώς και Κλαδικές Εξωτερικές Εκθέσεις.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο και καλούμε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη, ώστε αυτό να καταστεί το μεγαλύτερο «όπλο» για την επιχειρηματικότητα του Νομού Σερρών, δίνοντας πνοή στην τοπική οικονομία, ενισχύοντας τις προοπτικές απασχόλησης των νέων, προσελκύοντας επενδύσεις και τουριστικό κοινό και δίνοντας στο Νομό μας την ευκαιρία να διεκδικήσει την ανάπτυξη που του αξίζει.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 301 επισκέπτες