«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Το «πράσινο» φως για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας, δίνει το Υπουργείο Οικονομικών με την παραχώρησή του στο Επιμελητήριο Σερρών.

Ικανοποιώντας το αίτημα του ανώτατου οικονομικού φορέα της Π.Ε. Σερρών, το πρώην στρατόπεδο  παραχωρείται στο ΕΒΕΣ για είκοσι έτη με δυνατότητα παράτασης δέκα ετών για τη δημιουργία «Επιχειρηματικού Πάρκου Κολοκοτρώνη». Στόχος είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένου σχεδίου με τη δημιουργία σύγχρονων δομών όπως: στεγασμένο εκθεσιακό κέντρο, «θερμοκοιτίδα» για νεοφυείς επιχειρήσεις, υπαίθριο εκθεσιακό χώρο, κέντρο τεχνολογίας και βιομηχανίας κ.α., για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Επιμελητήριο Σερρών έχει ως εξής:

«Κατόπιν συμφωνίας του Επιμελητήριου Σερρών με το Υπουργείο Οικονομικών, παραχωρείται το Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών για είκοσι (20) έτη με δυνατότητα παράτασης δέκα (10) ετών με σκοπό τη δημιουργία «Επιχειρηματικού Πάρκου Κολοκοτρώνη», οπού θα αναπτυχτούν σύγχρονες δομές με αντίστοιχες οικονομικές δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε την κυβέρνηση για την ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος του Επιμελητήριου για την παραχώρηση του Στρατοπέδου.

Ιδιαιτέρες ευχαριστίες αξίζουν στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, για την καθοριστική συμβολή του.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τον Βουλευτή Σερρών, ΚΟ Τάσο Χατζηβασιλείου, για την βοήθεια του και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, για την πολύτιμη υποστήριξη του».

serreslife

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 202 επισκέπτες