Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Σέρρες: Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε Καστανούσα και Καλοχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Σιντικής Σερρών...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Την εξ ολοκλήρου ή μερική επιδότηση διαγνωστικών τεστ για κορονοϊό για επιχειρηματίες και εργαζόμενους προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας ζητά με επιστολή του προς τους υπουργούς Υγείας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομικών ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.

«Προτείνουμε την άμεση πρόβλεψη τρόπου εξ ολοκλήρου ή έστω και μερικής χρηματοδότησης της διαγνωστικής εξέτασης ανίχνευσης κορωνοϊού ή τη δυνατότητα διενέργειας μέσω συνταγογράφησηςστο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού και των ισχυρών συστάσεων της κυβέρνησης για επίδειξη ατομικής και συλλογικής ευθύνης»υποστηρίζει -μεταξύ άλλων- ο κ. Μέγκλας, υπογραμμίζοντας πως το  κόστος αυτό δε μπορεί να επιβαρύνει ούτε τους εργαζόμενους αλλά ούτε και τους εργοδότες/επιχειρηματίες, που ήδη έχουν υποστεί τεράστια ζημία και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα ακόμα έξοδο.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 273 επισκέπτες