Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Σέρρες: Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε Καστανούσα και Καλοχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Σιντικής Σερρών...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων,κο Άδωνι Γεωργιάδη τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων,κο Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού,κο Λευτέρη Αυγενάκη έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών για διαμυρτία προτείνοντας να ανοίξουν τα Γυμναστήρια στις 18 Μαϊου όπως και οι σχολές χορού.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,
Σύμφωνα με το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων περιλαμβάνεται στο 7ο και τελευταίο στάδιο της άρσης των μέτρων, το οποίο αναμένεται από τα μέσα Ιουνίου. Το στάδιο αυτό αφορά την επαναλειτουργία εστιατορίων και καφέ σε εσωτερικούς χώρους, επιχειρήσεις διασκέδασης, καταλύματα διακοπών και αθλητικές εγκαταστάσεις, χωρίς να έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία και χωρίς να έχουν καθοριστεί οι προϋποθέσεις επαναλειτουργίας τους.
Ως Επιμελητήριο δεχόμαστε παράπονα, ερωτήσεις και προβληματισμούς από πολλές επιχειρήσεις – μέλη μας καθώς τα γυμναστήρια ήταν από τις πρώτες επιχειρήσεις στις οποίες επιβλήθηκε το προληπτικό μέτρο άρσης της λειτουργίας τους, ήτοι από 13/03/2020, και έχουν υποστεί τεράστια ζημία. Μάλιστα, η ζημία αυτή συνεχίζεται και τώρα καθώς θα πρέπει να αναμένουν τουλάχιστον ένα μήνα για την επαναλειτουργία τους, ενώ αντίθετα συναφή επαγγέλματα, όπως είναι οι σχολές χορού αναμένεται να επαναλειτουργήσουν από τις 18 Μαΐου.
Παρακαλούμε θερμά όπως επανεξεταστεί η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων από τις 18 Μαΐου, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, για να μπορέσουν να επανέλθουν στην κανονικότητα και να μην οδηγηθούν σε οριστική παύση.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 303 επισκέπτες