«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Νέας Ζίχνης , από 18 Οκτωβρίου, εξέφρασαν ο δήμος Νέας Ζίχνης και η τοπική κοινωνία σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο παρουσία του περιφερειακού Διευθυντή της Τράπεζας Κωνσταντίνου Στάσα, του Διευθυντή του υποκαταστήματο, εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της περιοχής, και των αντιδημάρχων κυριών Γκαλαπη και Καλαποτλή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο δήμαρχος Ν. Ζίχνης Παντελής Μπόζης επεσήμανε πως αν η τράπεζα εμμένει στην θέση της τότε ο δήμος όσο και οι έμποροι και οι κάτοικοι θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την τράπεζα.

Πρότεινε την λειτουργία του υποκαταστήματος με λιγότερο προσωπικό , σήμερα εργάζονται τέσσερα άτομα ή και την λειτουργία κάποιες ημέρες της εβδομάδας.

Ο δήμαρχος αναμένει την απάντηση της Τράπεζας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες η Τράπεζα Πειραιώς έβαλε λουκέτο στο υποκατάστημα της, στην Αλιστράτη.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 280 επισκέπτες