Με τα σώματά τους αλλά και γεωργικούς ανελκυστήρες προχώρησαν τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου του Στρυμονικού, οι αγρότες του Νομού Σερρών.

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν, πως οι Σερραίοι αγρότες προσανατολίζονται σε αποκλεισμό διάρκειας 30 λεπτών και αύριο στο ίδιο σημείο. Η Εγνατία Οδός έκλεισε για μισή ώρα περίπου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ άνδρες της Τροχαίας ήταν εκεί από το πρωί για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Υπήρξε συζήτηση αρκετής ώρας των αγροτών με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ευάγγελο Τσιώτα, όπου οι αγρότες ζήτησαν να μην λειτουργούν οι παράδρομοι την ώρα του αποκλεισμού, να υπάρχει ένα πυροσβεστικό όχημα στο μπλόκο και 24ωρη φύλαξη των τρακτέρ τους.

Με 100 τρακτέρ παρατεταγμένα στην Εγνατία Οδό και περίπου 100 ακόμη που ήταν εντός πόλης αλλά και των αγροτών που τώρα μπήκαν στο «χορό» των κινητοποιήσεων και είναι παρατεταγμένα στην Επαρχιακή Οδό Ηράκλειας Στρυμονικού, οι αγρότες των Σερρών παραμένουν στο μπλόκο και αναμένουν τις αποφάσεις που θα ληφθούν αύριο, το μεσημέρι στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια, για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 330 επισκέπτες