Η χιονοδρομική πίστα του Λαϊλιά «πασπαλίσθηκε» με τις πρώτες νιφάδες χιονιού. Η χιονόπτωση ήταν ασθενής και θα χρειασθεί μεγαλύτερη «προσπάθεια» για να μπορέσει να το «στρώσει».

Ίσως, όμως, μεγαλύτερη αξία έχει το ψυχολογικό μήνυμα της «άσπρης μέρας», στο οποίο παραπέμπει η όψη του Σερραϊκού βουνού «ντυμένου» στα λευκά.

Η αίσθηση της αγνότητας και καθαρότητας αλλά και της ηρεμίας και γαλήνης που εκπέμπει το χιονισμένο τοπίο λειτουργούν ως βάλσαμο, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε στην περιοχή μας, στην Ελλάδα αλλά και κατ’ επέκταση σε ολόκληρο τον κόσμο!

Όλοι εύχονται αν τα Χριστούγεννα γίνουν μια «κλειστή» γιορτή τουλάχιστον να είναι λευκά! Η φωτεινότητα σε συνδυασμό με την αθωότητα του λευκού καταπραΰνουν τις «πληγές» από τη δοκιμασία που διανύουμε.

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 10 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 10 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην Π.Ε. Σερρών την Πέμπτη, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 ...
  • Π.Ε.Σερρών: 3 τα νέα κρούσματα covid-19 Μόλις τρία κατέγραψε την Τετάρτη η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 634 επισκέπτες