Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και ενεργοποιημένος στο ζήτημα των δυσμενών επιπτώσεων που έχει η πανδημία του κορωνοϊού στην περιοχή των Σερρών είναι ο πρόεδρος του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Καρίπογλου.

Δε διστάζει να πραγματοποιεί παρεμβάσεις και να εκφέρει την άποψή του προκειμένου να ενεργοποιήσει φορείς και πολίτες προς την κατεύθυνση της ανάληψης πρωτοβουλιών που θα εξομαλύνουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή.

Ο κ. Καρίπογλου θεωρεί επιβεβλημένη την έλευση στην Π.Ε. Σερρών του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα, προκειμένου να εκτιμηθεί επιστημονικά το επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών απευθύνθηκε στον κ. Τσιόδρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η απάντηση που έλαβε άμεσα τηλεφωνικά ήταν πως αν πρέπει και χρειαστεί θα ανέβει στις Σέρρες.

Ο κ. Καρίπογλου σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Προς τιμή του ο κ Τσιόδρας , μετά από mail που του έστειλα , μου τηλεφώνησε πριν λίγο άμεσα και μου ζήτησε πληροφορίες .

Του εξήγησα όσα γνωρίζω για την κατάσταση στο Νομό και στο Νοσοκομείο , και αύριο κιόλας θα επιληφθεί .

Μου υποσχέθηκε ότι αν πρέπει και  χρειαστεί  , θα ανεβεί στις Σέρρες .

Πρέπει να ομολογήσω ότι ο άνθρωπος αυτός δίνει ένα τιτάνιο αγώνα .

Τον ευχαριστώ και δημόσια για αυτό το ενδιαφέρον».

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε.Σερρών: 3 τα νέα κρούσματα covid-19 Μόλις τρία κατέγραψε την Τετάρτη η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοί...
  • Π.Ε. Σερρών: 12 τα νέα κρούσματα covid-19 Μικρός αλλά διψήφιος μετά από αρκετές μέρες καταγράφεται την Τρίτη ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της covid-19 στην Π.Ε. Σερρών. Σύμφωνα με την ημερήσια έκθεσ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 319 επισκέπτες