Σταθερά στις πλέον επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές της χώρας συνεχίζει να βρίσκεται η Π.Ε. Σερρών, ο οποίος κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου έφτασε στα 95.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα νέα κρούσματα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου ανήλθαν στα 65 κρούσματα και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στα 30 κρούσματα.

Δραματικό ήταν το προηγούμενο 24ωρο στο μέτωπο της επιδημίας, καθώς ο ΕΟΔΥ μπορεί να ανακοίνωσε μειωμένο αριθμό νέων διαγνώσεων στις 1698, όμως σημειώθηκε ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός νέων θανάτων.

Σοκ με 71 νέους θανάτους από την πανδημία του κορωνοιού στη χώρα μας μέσα σε μια μέρα. Την ίδια ώρα στους 392 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ενώ αισθητά μειωμένος είναι ο αριθμός νέων κρουσμάτων.

Πως θα γίνεται η ενημέρωση από το Νοσοκομείο για τους ασθενείς της ΜΕΘ

Λόγω της πανδημίας του covid-19, η ιατρική ενημέρωση για την πορεία της κατάστασης υγείας των ασθενών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, θα γίνεται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή (εκτός αργιών) 13:00 – 14:00, από τη Διευθύντρια της Μονάδας κα Βασιλική Χατζηπανταζή, στο τηλέφωνο 2321094274, μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού, λόγω προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σερρών όπου επίσης επισημαίνεται πως το ωράριο της ενημέρωσης θα τηρείται αυστηρά.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 55 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 55 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση της Τετάρτης 25/11 του ΕΟΔΥ για την εξάπλωση της πανδημίας. Ιδιαίτερ...
  • Π.Ε. Σερρών: 31 τα νέα κρούσματα Covid-19 Αργά, αλλά σταθερά μειωμένος, είναι μέρα με την μέρα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Στα 31 ανέρχονται τα νέα κρούσματα σύμφωνα με...
  • Π.Ε. Σερρών: 43 τα νέα κρούσματα Covid-19 Σταθερά διψήφιος, αλλά μικρότερος από τις προηγούμενες μέρες, εμφανίζεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Σύμφωνα με την έκθεση...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 431 επισκέπτες