Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν την Πέμπτη στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων έξι συνδέονται με γνωστή συρροή. Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Νομίατρος Αναστάσιος Αναστασιάδης είπε πως τα έξι νέα κρούσματα αφορούν στο στενό περίγυρο της 29χρονης στην Δομή προσφύγων στις Σερρών που εντοπίστηκε θετική το βράδυ της Κυριακής.

Από την πρώτη στιγμή είχε αρχίσει η ιχνηλάτηση και είχαν τεθεί σε καραντίνα οι στενές επαφές της νεαρής γυναίκας . Την Τρίτη ελήφθησαν δείγματα από μέλη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ που ήρθε στη Δομή από τη Θεσσαλονίκη και χθες διαγνώστηκαν έξι άτομα θετικά στον ιό τα οποία επίσης διαμένουν εντός της Δομής.
Τα έξι άτομα είναι καλά στην υγεία τους, δεν παρουσίασαν κανένα σύμπτωμα και παραμένουν απομονωμένοι στη Δομή Προσφύγων.

Μια 79χρονη γυναίκα η οποία διαμένει στο κέντρο της πόλης των Σερρών είναι το 7ο κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη των Σερρών.

Η γυναίκα αν και δεν είχε συχνές επαφές και δεν έβγαινε έξω από το σπίτι της δυστυχώς νόσησε και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, ενώ αναμένεται να διακομιστή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πραγματοποιείται ιχνηλάτηση από τις αρχές, ενώ και η οικογένεια της βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε Επίσης:

Σε καραντίνα 14 ημερών η δομή φιλοξενίας προσφύγων στις Σέρρες

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 232 επισκέπτες