Αυστηροί οι έλεγχοι της αστυνομίας στην πόλη των Σερρών σε Super Market και καταστήματα για την τήρηση του μέτρου της χρήσης μάσκας.

Από το πρωι της Πέμπτης έπεσαν και τα πρώτα πρόστιμα των 150 ευρώ σε πελάτες Super Market που δεν φορούσαν την μάσκα.

Στην Π.Ε. Σερρών από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής έπεσαν 8 πρόστιμα των 150 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, 3 σε καταναλωτές σε κατάστημα λιανικής πώλησης, 3 σε καταναλωτές σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, 1 πρόστιμο σε εργαζόμενο καταστήματος λιανικής και σε έναν επιβάτη λεωφορείου.

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η μάσκα σε: ΔΕΚΟ, τράπεζες, γραφεία εξυπηρέτησης κοινού, καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), σε καταστήματα λιανικής, σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική εξίσου στις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , στα ταξί και στα επαγγελματικής χρήσης οχήματα για τους επιβάτες και τον οδηγό, στα σούπερ μάρκετ για εργαζόμενους και καταναλωτές.

Η μάσκα παραμένει υποχρεωτική για τους εργαζομένους στα καταστήματα εστίασης ενώ παραμένει ισχυρή η σύστασή μας για χρήση μάσκας σε όλους τους άλλους κλειστούς χώρους αλλά και σε ανοιχτούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός και δεν μπορεί να κρατηθούν αποστάσεις.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Διαβάστε επίσης: Το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών βγαίνει περιοδεία και θριαμβεύει

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 43 τα νέα κρούσματα Covid-19 Σταθερά διψήφιος, αλλά μικρότερος από τις προηγούμενες μέρες, εμφανίζεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Σύμφωνα με την έκθεση...
  • Π.Ε. Σερρών: 76 τα νέα κρούσματα Covid-19 Περίπου στο μισό σε σχέση με την Πέμπτη έπεσε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού την Παρασκευή στην Π.Ε. Σερρών. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ γ...