Είσαι έγκυος; Στο κατάστημα Ρόντσης Ορθοπεδικά πραγματοποιούνται μαθήματα προετοιμασίας της εγκύου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την εξειδικευμένη μαία Πηνελόπη Σωτηρίου.

Στόχος του προγράμματος μαθημάτων γονεϊκότητας είναι η στήριξη, η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε η κάθε μέλλουσα μανούλα να νιώσει έτοιμη για τον ερχομό του μωρού της.

Βασιζόμενοι πάντα στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και τη διεθνή βιβλιογραφία σε ό,τι αφορά στη μητρότητα, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον θηλασμό.Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρέχονται στρατηγικές αντιμετώπισης για τον τοκετό, το θηλασμό, την περιποίηση του νεογνού και της λεχωϊδας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κατ΄οίκον επισκέψεων μετά τον τοκετό.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα καλέστε στο 2321027544 ή επισκεφτείτε το κατάστημα Μεγ. Αλεξάνδρου 35, Σέρρες (με δύο θέσεις parking μπροστά στο κατάστημα).
Δείτε περισσότερα για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετούΔιαβάστε επίσης:

  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 372 επισκέπτες