Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) «Συν’Υπαρξη» ήρθε για να δώσει νέα πνοή και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά, νέους και ενήλικες με αναπηρία. Η Δομή λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες και σε δύο(2) βάρδιες από τις 06:30-14:30 και από τις 14:30-22:30 για έντεκα(11) μήνες το χρόνο.    (σσ από 01/09 έως 31/07).   Μάλιστα, όλες οι παροχές του Κέντρου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στην οδό Δυτικής Θράκης 12, με πρωτοποριακές ιδέες και μεθόδους, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» δίνει στα παιδιά το εισιτήριο για το ταξίδι σε ένα μαγικό κόσμο.Η Υπευθυνότητα, η Ευσυνειδησία, η Σοβαρότητα, η Ειλικρίνεια, η Δημιουργικότητα και οι Εξειδικευμένες Γνώσεις συνιστούν τα κύρια και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» .

Το προστατευμένο περιβάλλον, που δημιούργησε η Λογοθεραπεύτρια Μαριάνθη Πριάμη με τους συνεργάτες της, δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετάσχουν σε κατάλληλα προγράμματα, ώστε να λάβουν εκπαίδευση και κατάρτιση με πλήθος αντικειμένων σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες του κάθε ατόμου.

Τη Δομή στελεχώνει έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό, αποτελούμενο από Δασκάλες-Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Μουσικολόγους και Γυμναστές, ενώ το άρτια καταρτισμένο ειδικό βοηθητικό προσωπικό διακατέχεται από αμέριστη αγάπη και αφοσίωση για την υλοποίηση του όλου έργου!Σε κεντρικότατο σημείο των Σερρών και με εξασφαλισμένη την ασφαλή μετακίνηση από και προς το φιλόξενο χώρο μας  χάρη στο ιδιόκτητο όχημά μας μπορούμε και προσφέρουμε πλήθος πολυποίκιλων Δραστηριοτήτων.Μπορείτε να γνωρίσετε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη» και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις του, να ενημερωθείτε αλλά και να λάβετε όλη την αναγκαία βοήθεια για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής σας.

Για πληροφορίες καλέστε: 2321020206
Ε-
mail : siniparxikdapmea@gmail.com
Υπεύθυνη – Ιδιοκτήτρια  ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Συν’Υπαρξη»
Μαριάνθη Πριάμη – Λογοθεραπεύτρια

Διαβάστε επίσης:

  • Η «επέλαση» της λαγάνας στα Γατίδης Fresh! Στα καταστήματα Γατίδης Fresh και φέτος, η λαγάνα έχει την τιμητική της! Δημιουργήσαμε για εσάς πεντανόστιμες λαγάνες, σε 5 διαφορετικές γεύσεις τις οποίες μ...