Οι περισσότεροι έχουν ακούσει κάποια εκδοχή της έκφρασης «το κλασικό ποτέ δεν χάνει το στυλ του». Και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται αλήθεια σε πολλές βιομηχανίες, η βιομηχανία της εστίασης δεν είναι μία από αυτές. Για να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να είστε ανοιχτοί στην προσαρμογή, την εξέλιξη και την παραμονή στην κορυφή των τάσεων.

Αυτές τις παραπάνω γραμμές διάβασε και ο ιδιοκτήτης του Μπακάλικου Θοδωρής Γουδής και με την αγάπη που τον συντροφεύει για καλό φαγητό δημιούργησε ένα νέο project γύρω από το Delivery και μας το παρουσιάζει.

Σκεφτόταν, εκπαιδευόταν, ζύμωνε και είχε πάντα στο μυαλό του την λέξη Χειροποίητο και πως η απάντηση στο τι τρώμε σήμερα δεν ήθελε να είναι ένα απλό σάντουιτς που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια...Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που έχει ετοιμάζει ο Θοδωρής και που από σήμερα έρχονται στην πόρτα μας με ένα τηλεφώνημα στο 2321 111 384

Ωράριο Delivery
Καθημερινά: 13:00 με 23:00
Κυριακή: 12:00 με 18:00
Ηλεκτρονικά στο Fate Paketo

 

Και όσοι θέλουν να στρώσουν ένα πιο μερακλίδικο τραπέζι στο σπίτι τους με άρωμα Μπακάλικου τότε μπορούνε να παραγγείλουν και πιάτα από το αγαπημένο τους μενού.

Διαβάστε επίσης: