Το «Φανοβαφείο Ασημώνης» λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και άρτια εξοπλισμένο χώρο στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Σερρών – Νιγρίτας. Η πολύχρονη εμπειρία του ιδιοκτήτη και η συνεργασία του με κορυφαία ονόματα από τον κλάδο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές αλλά και η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό και αξιόπιστο προφίλ της επιχείρησης. Παράλληλα, εξηγούν το γιατί εμπιστεύονται το συγκεκριμένο Φανοβαφείο οι Σερραίοι για τα οχήματά τους.


Η εταιρεία «Ασημώνης» παρέχει μερική ή ολική βαφή αυτοκινήτου με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα και άριστη τεχνογνωσία, για άψογα αποτελέσματα.
Στο Φανοβαφείο του Γιώργου Ασημώνη χρησιμοποιούνται τα πλέον ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά και παρέχεται εγγύηση εργασιών στην επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Διαθέτει υπερσύγχρονες καλίμπρες για όλων των ειδών τις ζημιές, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες όλων των οχημάτων.
Εάν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κι άλλα τέτοια θέματα στο αυτοκίνητό σας, τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημά σας και ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία, γιατί το γυάλισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου, εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί τεχνογνωσία, δηλαδή ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και επαγγελματικά εργαλεία.





Το πριν και το μετά

Οπότε, μια επίσκεψη στο «Φανοβαφείο Ασημώνη» είναι …μονόδρομος !

Στοιχεία Επικοινωνίας :  
ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΑΣΗΜΩΝΗΣ : 1ο χλμ Σερρών – Νιγρίτας
Τηλέφωνα : 23210303503 & 6978330547

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...