Η ασφάλεια αυτοκινήτου πέρα από τις βασικές καλύψεις χρειάζεται τις περισσότερες φορές και μερικές επιπλέον για να είστε ξέγνοιαστοι σε κάθε σας στιγμή, όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι.


Εάν είστε ο τύπος των αποδράσεων ή σας αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο σας, θα πρέπει σίγουρα να έχετε φροντίσει να έχετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου που σας καλύπτει σε κάθε στιγμή. Όμως δεν πρέπει ποτέ να φεύγετε για ένα ταξίδι απροετοίμαστοι καθώς ενδέχεται να μπείτε σε δυσάρεστες περιπέτειες, γι’ αυτό ορίστε μερικοί λόγοι για τους οποίους η οδική βοήθεια θα πρέπει να είναι σε κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου:

1. Μείνατε στη μέση του πουθενά

Τα πιο απίθανα πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν πρέπει ή δεν το περιμένουμε. Η οδική βοήθεια θα είναι η λύση που θα χρειαστείτε σε περίπτωση που το αυτοκίνητο σας αφήσει σε κάποιο άγνωστο σημείο και τα έχετε χάσει.

2. Σας γλιτώνει από περιττά έξοδα

Η αλήθεια είναι πως αν αναλάβετε εσείς τη ρυμούλκηση του οχήματος σας έξω από την δωρεάν κάλυψη που προσφέρει η ασφάλεια αυτοκινήτου, το πιο πιθανό είναι να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά μεγάλο κόστος. Η δωρεάν μεταφορά του οχήματος σας που σας προσφέρει η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ανυπολόγιστη σε σχέση με το μικρό επιπλέον κόστος ως πρόσθετο στο συμβόλαιο σας.

3. Επαναπατρίζει και οχήματα

Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό με το όχημα σας και έχετε την ατυχία να σας αφήσει εκεί μην αγχώνεστε, καθώς η ασφάλεια αυτοκινήτου σας είναι η λύση του προβλήματος. Με την πράσινη κάρτα και την επιλογή της οδικής βοήθειας, το όχημα σας θα πάρει το δρόμο για τη χώρα μας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

4. Σας καλύπτει έξοδα διαμονής

Μερικές ασφάλειες αυτοκινήτου μέσα στην επιλογή της δωρεάν οδικής βοήθειας έχουν φροντίσει ώστε ο ασφαλισμένος να μην έρθει αντιμέτωπος με άλλη δυσκολία. Έτσι στην περίπτωση που το όχημα σας σάς άφησε αρκετά μακριά από το σπίτι και έχετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου σαν αυτή που περιγράφουμε, τότε θα μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε κάποιο τοπικό ξενοδοχείο δωρεάν.

5. Αλλά και ταξιδιωτικά

Και όμως υπάρχουν και ασφάλειες αυτοκινήτων που καλύπτουν και τα ταξιδιωτικά σας έξοδα εάν δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσετε πίσω. Έτσι η ασφάλεια αυτοκινήτου με την οδική βοήθεια είναι το πιο αναγκαίο για κάθε σας ταξίδι, ώστε οι περιπέτειες σας να είναι πάντα ευχάριστες.

Διαβάστε επίσης: