Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη όλοι φάγαμε τα πρώτα μας παγωτάκια! Δεν είναι, όμως,όπως παλιά, σαν εκείνο το παγωτό που μας κερνούσε η γιαγιά και δεν προλαβαίναμε να τελειώσουμε το μπολάκι μας για να βουτήξουμε κρυφά το κουτάλι σε ολόκληρη τη συσκευασία.


Μπορεί εκείνα τα χρόνια που ήμασταν παιδιά να πέρασαν, το παγωτό, όμως, στη μπουγάτσα Καραμπέκη έμεινε το ίδιο νόστιμο και απολαυστικό, όπως τότε!
Σε διάφορες γεύσεις για να διαλέξει ο καθένας την αγαπημένη του, βανίλια, σοκολάτα,φράουλα, φυστίκι, μπανάνα...

5

Ενώ για όσους θέλουν κάτι που θα τους απογειώσει προτείνουμε ανεπιφύλακτα να συνδυάσετε την αγαπημένη σας γεύση με κάποιο από τα λαχταριστά σιροπιαστά του (...που από γεύση δεν πιάνονται!) ή τους μοναδικούς λουκουμάδες Καραμπέκη!

4


2

Προσοχή! Η νοστιμιά τους φέρνει τάσεις λιποθυμίας!!!

Και για εσάς που πεθυμήσατε εκείνο το υπέροχο, κρεμώδες και νόστιμο παγωτό τη μηχανής, ο Καραμπέκης έχει το καλύτερο και μάλιστα το περιχύνει με λιωμένη σοκολάτα που παγώνει μόλις έρθει σε επαφή με το παγωτό δημιουργώντας γευστικούς οργασμούς!!!

1

 

Για το πιο νόστιμο παγωτό, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σκούταρι Σερρών και τη μπουγάτσα Καραμπέκη!

 

3

Και αν θέλετε να μας ακούσετε...πρώτα γευτείτε την πιο τέλεια μπουγάτσα (δείτε εδώ) που έχετε φάει ποτέ και μετά ερχεται και το παγωτάκι!!!

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...