serreslife

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Διοίκηση του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Σερρών στην Πλατεία Ελευθερίας. Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Φάνης Καμπούρης είπε πως αύριο θα γίνουν στις 9.30 τα εγκαίνια του περιπτέρου και το Σάββατο στις 11 το πρωί το ΙΕΚ μαγείρων Σερρών θα μαγειρέψει εορταστικές συνταγές με κρέας χοιρινό και κοτόπουλο.

Παράλληλα παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας θα ζωγραφίσουν : με θέμα το κρέας και οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές θα βραβευθούν. Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα στηθούν μαγκάλια και σε εορταστικό κλίμα θα προσφέρουν στους Σερραίους καταναλωτές εδέσματα από τα κρεοπωλεία του σωματείου . Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση όπου πέντε τυχεροί θα κερδίσουν κρέατα αξίας 30 € ο καθένας τα οποία θα τα προμηθευθούν από όποιο κρεοπωλείο του Σωματείου που επιθυμούν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • Παρασκευή 09/12 ,ώρα 21:30 Έναρξη εγκαινίων  εκδήλωσης
  • Σάββατο 10/12 ,ώρα 11:00 Το ΙΕΚ μαγείρων Σερρών θα μαγειρέψει εορταστικές συνταγές με κρέας χοιρινό και κοτόπουλο.
    Παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας θα ζωγραφίσουν : με θέμα το κρέας. Οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές θα βραβευθούν.
  • Κυριακή 11/12 , ώρα 12:00 Εορταστικό κλίμα, θα ψήσουμε και θα προσφέρουμε στους Σερραίους καταναλωτές μας εδέσματα από τα κρεοπωλεία του σωματείου μας !
  • Παράλληλη δράση : Την Κυριακή 11/12 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση όπου 5 τυχεροί  θα κερδίσουν Κρέατα  αξίας 30 € έκαστος το οποία θα τα προμηθευθούν από κρεοπωλείο (που επιθυμούν) του σωματείου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας
Καμπούρης Θεοφάνης           Φαρμάκης Παύλος

Διαβάστε επίσης: