serreslife

Tο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πολιτείας των Ευχών άναψε Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Πέμπτη το βράδυ σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη της λαμπερής και όμορφης Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας στο κεντρικό πάρκο που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών και θα διαρκέσει έως τις 2 Ιανουαρίου. . Εκατοντάδες Σερραίοι αψήφησαν το δυνατό κρύο και έσπευσαν στην Πολιτεία των ευχών να πάρουν από τη λάμψη της και να ζήσουν τη μαγεία της μεγάλης γιορτής μέσα από τα λαμπερά καλούδια της που καλύπτουν μια έκταση 20 στρεμμάτων, εν μέσω χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Εντυπωσιακός, ανανεωμένος και λαμπερός διάκοσμος, το σπίτι του Αη Βασίλη, το παγοδρόμιο, το εργοστάσιο σοκολάτας , η παγοτσουλήθρα, το Λούναπαρκ, το τρενάκι του Γκούφη, το μαγικό χαλί και τόσες άλλες εκπλήξεις και πολλά - πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους καθώς και τα γιορτινά σπιτάκια με επαγγελματίες εστίασης και φορείς που ενημερώνουν για τις δράσεις τους.
Η ξακουστή πίστα παγοδρομίου 300τ.μ για μια ακόμη χρονιά έχει την τιμητική της όπως και το σύγχρονο 20 θέσεων ευρωπαϊκών προδιαγραφών καρουζέλ με προστατευτικά κάγκελα τα οποία είναι στολισμένα. Ξεχωριστή γιορτινή πινελιά και ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους το τρενάκι χωρητικότητας 46 θέσεων όπου έως τις αρχές Ιανουαρίου θα κάνει βόλτα τους επισκέπτες της Πολιτείας των Ευχών δωρεάν από την Πλατεία Ελευθερίας .
Το πρόγραμμα της Πολιτείας των ευχών επίσης πλούσιο αφού στην σκηνή της θα φιλοξενήσει παραδοσιακά συγκροτήματα και χορευτικά τμήματα συλλόγων και σχολείων από την πόλη και το νομό, σχολές σύγχρονου και κλασικού χορού, μαθητικές μπάντες, μουσικά σχήματα Σερραίων καλλιτεχνών και πάρα πολλά παιχνίδια η φετινή Πολιτεία θα είναι άκρως εντυπωσιακή.
Διάσημοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες ανεβαίνουν και φέτος στο stage της Πολιτείας, η Ελένη Φουρέιρα έκανε την αρχή τη βραδιά της έναρξης και τη σκυτάλη παίρνουν, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατερίνα Στικούδη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Mike, η Josephine και ο Στέλιος Λεγάκης.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: