serreslife

Για έναν προϋπολογισμό απόλυτου παραλογισμού και προκλητικού ψέματος, που επιβάλλει φόρους πολλών δις, στραγγαλίζοντας και άλλο την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ η Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, βουλευτής Σερρών κ. Φωτεινή Αραμπατζή από το βήμα της Βουλής.

Αναφερόμενη ειδικά στον Ν. Σερρών, η κ. Αραμπατζή υπογράμμισε τα τεράστια διαφυγόντα κέρδη για την ευρύτερη περιοχή, που συνεπάγεται η πλήρης Κυβερνητική αδράνεια για ανάπτυξη και επενδύσεις.

Τόσο με την προκλητική αδιαφορία της να αξιοποιήσει τη χρυσοφόρο προοπτική οικονομικής ανάπτυξης και τουριστικών εσόδων του ταφικού συγκροτήματος της Αμφίπολης, «παγώνοντας» κάθε κρατική χρηματοδότηση για τη συνέχιση των ανασκαφών και της συντήρησής του, όσο και με την υπονόμευση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων μέσω της βαριάς φορολόγησης τους και της αδυναμίας της να αντιμετωπίσει το καλπάζον λαθρεμπόριο στην πύλη εισόδου του Προμαχώνα.

«Διαφυγόντα κέρδη για όλη τη χώρα, διαφυγόντα κέρδη για έναν Νομό, που πλήττεται βαριά από την οικονομική μετανάστευση των επιχειρήσεών του στη Βουλγαρία, που επί των ημερών σας αυξάνει αλματωδώς, αφού μόνο τον τελευταίο χρόνο, 2000 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν μεταφέρει την έδρα τους στη γείτονα χώρα. Ενός Νομού όπου καλπάζει η ανεργία στο 36% και όμως παραμένει δυστυχώς σχεδόν στο σύνολό του εκτός του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας» υπογράμμισε.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:

  • Τα Πόθεν Έσχες των Σερραίων πολιτικών Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Πρόκειται για δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν το 2020 (χρήση 2019) πολιτικοί αρχηγοί, βουλευ...