serreslife

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εντοπίστηκε πριν από μερικά 24ωρα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οπού διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Συνελήφθησαν, ο 22χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και 4 θαμώνες οι οποίοι ήταν και παίκτες, ηλικίας 61, 53, 50 και 52 (γυναίκα) ετών, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο συγκεκριμένο καφενείο, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος, μέσω κεντρικού υπολογιστή που χειρίζονταν, πίστωνε με μονάδες πονταρίσματος 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίχνίδια «φρουτάκια» και συμμετείχαν σε αυτό και οι πελάτες.

Οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 63χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Ο παράνομος τζόγος πλήττει κατά κύριο λόγο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, με τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτήτων Πρακτόρων ΠΡΟΠΟ Νομού Σερρών Αλέξανδρο Αναστασιάδη να τονίζει ότι «Ο παράνομος τζόγος έχει εξαπλωθεί κατά πολύ στην Ελλάδα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να μειώνονται τα δικά μας Έσοδα αλλά και το κράτος χάνει εκατομμύρια ευρώ από τους φόρους»

Μάλιστα ο κύριος Αναστασιαδης υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που και η ίδια η αστυνομία παρά τις επιτυχίες της δεν μπορεί να το πατάξει, κάνοντας γνωστό ότι ως σωματείο ήδη έχουν επισκεφτεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, ζητώντας την Συνδρομή της Αστυνομίας.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: