serreslife

Στον τελευταίο του προορισμό την πόλη των Σερρών «προσγειώθηκε» το απόγευμα της Τρίτης το αερόστατο της 81ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η άφιξη του μπαλονιού έγινε νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Κρονίου ενώπιον του κτηρίου του Επιμελητηρίου και όχι στην πλατεία Ελευθερίας όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά με τους διοργανωτές να επικαλούνται λόγους ασφαλείας.
Όπως ήταν φυσικό το θέαμα προσέλκυσε δεκάδες θεατές που ανυπομονούσαν να το δουν να ίπταται στον Σερραϊκό ουρανό, μάλιστα στον πεζόδρομο είχε στηθεί και κληρωτίδα όπου ανέδειξε πέντε τυχερούς οι οποίοι θα έκαναν μία δωρεάν βόλτα με το αερόστατο. Ωστόσο ο άνεμος δεν έκανε το χατίρι στους νικητές τις κλήρωσης και έτσι αντί την πτήση σε ύψος 20 μέτρων πήραν μία μικρή γεύση από τα τρία μέτρα.

Τον Πρόεδρο της ΔΕΘ Τάσο Τζήκα και τους υπόλοιπους ανθρώπους της έκθεσης καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ κ. Χρήστος Μέγκλας. Ο κ. Τζήκας κάλεσε τους Σερραίους να επισκεφθούν το εκθετήριο της ΔΕΘ με τους διοργανωτές να επιθυμούν να ξεπεράσουν τα προηγούμενα ρεκόρ προσέλευσης.

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης:

  • Πόκερ και esports, παράλληλοι δρόμοι Υπάρχουν στιγμές που ρίχνουμε μία ματιά πίσω μας και διαπιστώνουμε ότι η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα. Ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός διεξάγεται, ...